prikaz prve stranice dokumenta Karakterizacija bioaktivnih spojeva iz soka i komine grožđa metodama masene spektrometrije te ispitivanje potencijala obogaćivanja soka polifenolima
Rad nije dostupan
diplomski rad
Karakterizacija bioaktivnih spojeva iz soka i komine grožđa metodama masene spektrometrije te ispitivanje potencijala obogaćivanja soka polifenolima

Kurelac, Andrea (2019)
Sveučilište u Rijeci
Odjel za biotehnologiju

Citirajte ovaj rad

Kurelac, A. (2019). Karakterizacija bioaktivnih spojeva iz soka i komine grožđa metodama masene spektrometrije te ispitivanje potencijala obogaćivanja soka polifenolima (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:342254

Kurelac, Andrea. "Karakterizacija bioaktivnih spojeva iz soka i komine grožđa metodama masene spektrometrije te ispitivanje potencijala obogaćivanja soka polifenolima." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:342254

Kurelac, Andrea. "Karakterizacija bioaktivnih spojeva iz soka i komine grožđa metodama masene spektrometrije te ispitivanje potencijala obogaćivanja soka polifenolima." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:342254

Kurelac, A. (2019). 'Karakterizacija bioaktivnih spojeva iz soka i komine grožđa metodama masene spektrometrije te ispitivanje potencijala obogaćivanja soka polifenolima', Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, citirano: 13.07.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:342254

Kurelac A. Karakterizacija bioaktivnih spojeva iz soka i komine grožđa metodama masene spektrometrije te ispitivanje potencijala obogaćivanja soka polifenolima [Diplomski rad]. Rijeka: Sveučilište u Rijeci; 2019 [pristupljeno 13.07.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:342254

A. Kurelac, "Karakterizacija bioaktivnih spojeva iz soka i komine grožđa metodama masene spektrometrije te ispitivanje potencijala obogaćivanja soka polifenolima", Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Rijeka, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:342254

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.