završni rad
The Effect of Polysaccharides on Probiotic Bacteria

Budić, Katarina (2019)
Sveučilište u Rijeci
Odjel za biotehnologiju

Citirajte ovaj rad

Budić, K. (2019). The Effect of Polysaccharides on Probiotic Bacteria (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:034578

Budić, Katarina. "The Effect of Polysaccharides on Probiotic Bacteria." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:034578

Budić, Katarina. "The Effect of Polysaccharides on Probiotic Bacteria." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:034578

Budić, K. (2019). 'The Effect of Polysaccharides on Probiotic Bacteria', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, citirano: 03.07.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:034578

Budić K. The Effect of Polysaccharides on Probiotic Bacteria [Završni rad]. Rijeka: Sveučilište u Rijeci; 2019 [pristupljeno 03.07.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:034578

K. Budić, "The Effect of Polysaccharides on Probiotic Bacteria", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Rijeka, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:034578

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.