diplomski rad
Uporaba i razine šećera u mesnim proizvodima

Daria Katulić (2017)
Sveučilište u Rijeci
Odjel za biotehnologiju
Citirajte ovaj rad...

Katulić, D. (2017). Uporaba i razine šećera u mesnim proizvodima (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:452393

Katulić, Daria. "Uporaba i razine šećera u mesnim proizvodima." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:452393

Katulić, Daria. "Uporaba i razine šećera u mesnim proizvodima." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:452393

Katulić, D. (2017). 'Uporaba i razine šećera u mesnim proizvodima', Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, citirano: 22.05.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:452393

Katulić D. Uporaba i razine šećera u mesnim proizvodima [Diplomski rad]. Rijeka: Sveučilište u Rijeci; 2017 [pristupljeno 22.05.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:452393

D. Katulić, "Uporaba i razine šećera u mesnim proizvodima", Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Rijeka, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:452393