Znanstveni rad - Izvorni znanstveni rad
Utjecaj roka berbe na sastav i kvalitetu djevičanskih maslinovih ulja sorte Rosinjola
Croatian journal of food science and technology, 4 (2012), 1; 9-18. urn:nbn:hr:184:263251

Brkić Bubola, Karolina; Koprivnjak, Olivera; Sladonja, Barbara; Škevin, Dubravka; Belobrajić, Ivana

Citirajte ovaj rad

Brkić Bubola, K., Koprivnjak, O., Sladonja, B., Škevin, D. i Belobrajić, I. (2012). Utjecaj roka berbe na sastav i kvalitetu djevičanskih maslinovih ulja sorte Rosinjola. Croatian journal of food science and technology, 4. (1), 9-18. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:263251

Brkić Bubola, Karolina, et al. "Utjecaj roka berbe na sastav i kvalitetu djevičanskih maslinovih ulja sorte Rosinjola." Croatian journal of food science and technology, vol. 4, br. 1, 2012, str. 9-18. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:263251

Brkić Bubola, Karolina, Olivera Koprivnjak, Barbara Sladonja, Dubravka Škevin i Ivana Belobrajić. "Utjecaj roka berbe na sastav i kvalitetu djevičanskih maslinovih ulja sorte Rosinjola." Croatian journal of food science and technology 4, br. 1 (2012): 9-18. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:263251

Brkić Bubola, K., et al. (2012) 'Utjecaj roka berbe na sastav i kvalitetu djevičanskih maslinovih ulja sorte Rosinjola', Croatian journal of food science and technology, 4(1), str. 9-18. Preuzeto s: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:263251 (Datum pristupa: 25.04.2024.)

Brkić Bubola K, Koprivnjak O, Sladonja B, Škevin D, Belobrajić I. Utjecaj roka berbe na sastav i kvalitetu djevičanskih maslinovih ulja sorte Rosinjola. Croatian journal of food science and technology [Internet]. 19.07.2012. [pristupljeno 25.04.2024.];4(1):9-18. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:263251

K. Brkić Bubola, O. Koprivnjak, B. Sladonja, D. Škevin i I. Belobrajić, "Utjecaj roka berbe na sastav i kvalitetu djevičanskih maslinovih ulja sorte Rosinjola", Croatian journal of food science and technology, vol. 4, br. 1, str. 9-18, Srpanj 2012. [Online]. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:263251. [Citirano: 25.04.2024.]

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.