Rad nije dostupan
završni rad
Budžetiranje kapitala na primjeru zamjene opreme restorana

Monika Dandić (2016)
Sveučilište u Rijeci
Ekonomski fakultet
Podaci o radu
NaslovBudžetiranje kapitala na primjeru zamjene opreme restorana
AutorMonika Dandić
Voditelj/MentorMira Dimitrić (mentor)
Sažetak rada
U radu su objašnjene teorijske odrednice budžetiranja kapitala i kriterija isplativosti projekta. Na hipotetskom primjeru projekta zamjene opreme restorana oblikovan je ekonomski i novčani tijek, izračunani su ekonomski i financijski kriteriji i ocijenjena isplativost projekta.
Ključne riječibudžetiranje kapitala ekonomski kriteriji financijski kriteriji
Naslov na drugom jeziku (engleski)Capital Budgeting - The Case of Equipment Replacement in Restaurant
Ustanova koja je dodijelila akademski/stručni stupanjSveučilište u Rijeci
Ekonomski fakultet
MjestoRijeka
Država obraneHrvatska
Znanstveno područje, polje, granaDRUŠTVENE ZNANOSTI
Ekonomija
Vrsta studijasveučilišni
Stupanjpreddiplomski
Naziv studijskog programaPoslovna ekonomija; smjerovi: Financije i računovodstvo, Poduzetništvo, Menadžment, Financije i bankarstvo, Marketing, Međunarodno poslovanje, Informatičko poslovanje
SmjerPoduzetništvo
Akademski / stručni nazivsveučilišni/a prvostupnik/prvostupnica (baccalaureus/baccalaurea) ekonomije
Kratica akademskog / stručnog nazivabacc.
Vrsta radazavršni rad
Jezik hrvatski
Datum obrane2016-07-12
Vrsta resursatekst
Prava pristupaRad nije dostupan
Uvjeti korištenja radahttp://rightsstatements.org/vocab/InC/1.0/
URN:NBNhttps://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:749371
PohranioDraženka Šepić